Romanul „Lumea de orez” de Su Tong, se lanseaza miercuri 22 aprilie, la Libraria Humanitas de la Cismigiu

Aştept cu nerăbdare să apară acest roman! Dacă sunteţi din sau în Bucureşti miercuri, pe 22 aprilie, nu rataţi lansarea. 😉

1traducator's Blog

indexMiercuri, 22 aprilie, ora 19.00, Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38) va găzdui lansarea romanului Lumea de orez de Su Tong, unul dintre cei mai apreciaţi scriitori chinezi comtemporani.

La eveniment vor participa Florentina Vişan, profesor universitar şi seful catedrei de Limbi orientale din cadrul Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii din Bucureşti, Luminiţa Bălan, profesor universitar şi director al Institutului Confucius din cadrul Universităţii din Bucureşti şi Elisabeta Lăsconi, critic literar. Întâlnirea va fi moderată de Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction. Romanul Lumea de orez apare în colecţia „Raftul Denisei”, traducerea din chineză fiind semnată de Dinu Luca.

Brutal, direct, uluitor prin felul în care creează și distruge o lume cu o mare economie de mijloace stilistice, Lumea de orez, primul roman al lui Su Tong și un triumf al avangardei anilor 1980, își șochează și deopotrivă își fascinează cititorii.

Lumea de orez…

Vezi articol original 350 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s